Despre Smart City Industry Awards ediția 6

Smart City Industry Awards a ajuns la cea de-a 6-a ediție!

Anul 2020 a fost unul atipic, plin de provocări, care au determinat schimbări fundamentale la nivel de societate. Cu toate acestea, în ciuda dificultăților, industria Smart City din România a continuat să prospere într-un ritm accelerat. La ediția SCIA 2019, Asociația Română pentru Smart City a lansat inițiativa Carta 2030, demers ce presupune digitalizarea României până în 2030. Realitatea a deschis această cale mai repede decât am sperat, în cel mai agresiv mod posibil. Astfel, chiar dacă drumul este lung, se pun bazele digitalizării României.

În martie 2020, au existat aproape 600 de proiecte și inițiative Smart City la nivel național, aproape dublu față de aceeași perioadă din 2019. Anul acesta, deja avem peste 860 de proiecte și inițiative Smart City.
Prin urmare, ediția din 2021 a galei Smart City Industry Awards va recompensa acele persoane / instituții / companii care au reușit să se adapteze la contextul actual, să digitalizeze, să implice cetățenii în rezolvarea problemelor și în actul administrativ și să implementeze tehnologii inovatoare și soluții pentru a ajuta comunitățile să treacă mai ușor aceste vremuri dificile.
Credem cu tărie în capacitățile de dezvoltare inteligentă ale comunităților românești, iar Gala Premiilor Industriei Smart City este aici pentru a recunoaște meritele și eforturile susținute ale tuturor actorilor implicați în cele mai ambițioase proiecte Smart City la nivel național.
Ediția a 6-a – reConectarea!

Înscrie proiectul tău în competiție acum