Despre Smart City Industry Awards

Am parcurs un drum lung în ultimii ani, iar oportunitatea oferită de implementarea proiectelor smart city reprezintă azi o realitate. România se dezvoltă în timp ce comunitățile noastre se schimbă. Dar și oamenii. Cum am vrea să arate orașele și comunitățile noastre, ce vrem de fapt de la un proiect de Smart City? Vă invităm să aflăm răspunsul la aceste întrebări împreună în data de 11 Decembrie 2019 la cea de-a IV-a ediție a celui mai important eveniment dedicat dezvoltării comunităților creativ-inteligente – Smart City Industry Awards.

Despre SCIA 2019

În ultimii ani s-au făcut progrese majore în implementarea conceptului Smart City în România. Avem peste 300 de inițiative și proiecte Smart City în curs de implementare.

Primăriile au început să aloce bugete directe pentru Smart City.

Guvernul are în lucru Strategia Națională Smart City a României.

Din ce în ce mai multe orașe încep să realizeze strategii de Smart City fiind deja implicate în procesul de implementare.

Companii internaționale relevante încep să se implice în dezvoltarea comunităților creativ-inteligente.

Smart City Industry Awards reprezintă cel mai prestigios eveniment al Industriei Smart City și este dedicat tuturor celor care ajută la dezvoltarea României.

Premiile Smart City Industry Awards vor servi drept recunoaștere a rezultatelor obținute dar și a aprecierii cuvenite tuturor persoanelor, instituțiilor și companiilor implicate în dezvoltarea comunităților urbane inteligente din România.

Domeniile de interes

Smart City Industry Awards apreciază proiectele inovatoare și replicabile legate de dezvoltarea comunităților creativ-inteligente care folosesc noile tehnologii și/sau platforme Cloud, Big Data & Analytics, Mobilitate, IoT, Securitatea IT, Realitatea augmentată / Realitatea virtuală, eServices, etc.

Înscrie proiectul tău în competiție acum!