Membrii onorabili ai juriului SCIA 2019

Emil Boc

Președinte Juriu

Primarul Municipiului Cluj-Napoca Câstigătorul marelui premiu al Galei Smart City Industry Awards ediția 3 - 2018

Liviu Stoica

Membru Juriu

Susținătorul realizării cloudului guvernamental și al noului sistem de achiziții publice SEAP (e-licitatie.ro) sunt doar câteva din proiectele în care a fost implicat. Fost City Manager al Municipiului Târgoviște și Președinte la Agenția pentru Agenda Digitală a României

Ioan Gâf-Deac

Membru Juriu

City Manager la Primăria Sectorului 4, una dintre primele primării care militează pentru soluții paperless. Ioan Gaf Deac are o carieră universitară, fiind lector universitar doctor, la disciplinele Drept administrativ, Știința administrației și Administrație publică.

Mona Nicolici

Membru Juriu

Mona Nicolici este coordonatorul programului RO SMART - În Țara lui Andrei, program care a susținut în 2019, la cea de-a doua ediție, investiții directe în comunitățile românești în valoare de 500.000 euro. Proiectele finanțate sunt bazate pe tehnologie și digitalizare și pot îmbunătăți condițiile de viață.

Sarolta Besenyei

Membru Juriu

Expert Comisia Europeană și Vicepreședinte al Asociației Române pentru Smart City Sarolta are expertiză în implementarea proiectelor finanțate de Uniunea Europeană, prin programul Horizon 2020.

Paula Pîrvănescu

Membru Juriu

Până în luna noiembrie 2019, coordonator al departamentul de investiţii străine în România, antreprenoriat si programe pentru IMM-uri, în cadrul MMCMA. S-a alăturat InvestRomania după o carieră de succes în sectorul privat.

Manuela Catrina

Membru Juriu

În calitate de Secretar de Stat în cadrul MCSI, Doamna Maria-Manuela Catrina a inițiat demersurile pentru crearea Strategiei Naționale de Smart City și a Strategiei Naționale de Inteligență Artificială a României.

Magda Bei

Membru Juriu

CEO Graphtec Design, un lider remarcabil în domeniul său de activitate, se implică în activități de mentorat pentru tineri și este ambasador al antreprenoriatului feminin. Are cultura voluntariatului și susține un model de management bazat pe valorile umane.

Cătălin Vrabie

Membru Juriu

Cadru didactic universitar pentru disciplinele IT Baze de date, Operare și programare software, eAdministrație, Smart Cities etc. Responsabil de relaționarea cunoștințelor academice cu abilitățile practice necesare instruirii actualilor și viitorilor angajați în structurile Administrației Publice – studenți ai Facultății de Administrație Publică.

Florin Nemțanu

Membru Juriu

Conferențiar universitar dr.ing.ec. Facultatea de Transporturi, Univ. Politehnica din București și Director al Programului de Master Sisteme Inteligente pentru Transporturi (peste 20 ani experiență) și în cadrul Facultății de Management din cadrul SNSPA.

Grațian Mihăilescu

Membru Juriu

Fondatorul start-up-ului global UrbanizeHub Romania și are o experiență internațională în țări precum Germania, Belgia, Italia, Ungaria sau Serbia.

Andrei Coșuleanu

Membru Juriu

După ce a reușit să reunească peste 1.000.000 de voluntari pentru proiectul Curătenia Națională, cu care au fost colectate 300.000 kg deșeuri, în 2018, Andrei a pus bazele ONG-ului Act For Tomorrow, alături de o echipă de oameni dedicați.

Aurelian Băluță

Membru Juriu

Director Conf. univ. Dr., Universitatea Spiru Haret, Director al Centrului de Cercetări în Domeniile Managementului, Contabilităţii şi Informaticii de Gestiune (CCDMCIG), este unul dintre cele mai activi profesioniști în domeniul economic. Se bucură să ofere mentorat tinerilor și se implică în numeroase proiecte.

Ciprian Caragea

Membru Juriu

Cercetător în Data Science din Institutului Național de Statistică, cu aplicații în programare R, Data cleaning și Data Matching, Web Scraping, Data analytics și grafică, Data mining și Big Data, Data integration, data processing și data validation.

Cristina Florescu

Secretar Juriu

Director Operațional în cadrul Asociației Române pentru Smart City