Pavilionul Sustenabilității la Smart City Industry Awards editia 7

Proiectul Pavilionul Sustenabilității își propune să aducă împreună companiile din România care au dezvoltat initiative și proiecte de sustenabilitate sau care au sprijinit comunitățile în acest sens. Pavilionul va fi găzduit în cadrul evenimentului Smart City Industry Awards editia 7, care va avea loc pe data de 30 martie.

Scopul acestui proiect este de a oferi o platformă de afișare și promovare a inițiativelor de sustenabilitate din România, precum și de a crea o rețea de colaborare între companii și organizații implicate în acest domeniu. Pavilionul va fi un spațiu în care participanții vor putea să își prezinte proiectele și să interacționeze cu alți specialiști, experți, autorități locale și entuziaști ai sustenabilității.

Companiile interesate sunt invitate să se înscrie la Pavilionul Sustenabilității prin trimiterea unui email la adresa info @ arsc.ro. Termenul limită pentru înscriere este 15 martie.

Veniți alături de noi în pavilionul Sustenabilității și faceți parte din mișcarea noastră pentru o lume mai sustenabilă!