Regulament SCIA

Galerie foto SCIA ediția 4

Fotografii de la ediția nr. 4 a Galei Smart City Industry Awards

Câstigătorii ediției 4 – SCIA 2019

Smart City Industry Awards 4 a reunit peste 400 de decidenți la Palatul Parlamentului   Pe 11 decembrie, Asociația Română pentru Smart City a organizat cea de-a 4-a ediție a Galei Smart City Industry Awards, cel mai important eveniment al Industriei Smart City din...

Câstigătorii ediției 3 – SCIA 2018

Câstigătorii Galei Smart City Industry Awards 3 sunt: Gala Smart City Industry Awards, 2018 Asociația Română Pentru Smart City și Mobilitate a organizat a treia ediție a Galei Smart City Industry Awards, sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei. Gala a avut loc luni,...

Câstigătorii ediției 2 – SCIA 2017

Câstigătorii Galei Smart City Industry Awards 2 sunt: Smart City Industry Awards ediția II 19 Octombrie 2017 Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM)  a organizat Gala Smart City Industry Awards ce a avut loc joi, 19 Octombrie 2017, orele 19.00 la Camera de Comerț și...

Regulament Smart City Industry Awards – ediția 4

Smart City Industry Awards, 11 Decembrie 2019 – București – România

Acești termeni și condiții au fost modificați la data de 27 Septembrie 2019 și 25 Noiembrie 2019 (extindere termen înscriere proiecte).

Articolul 1 – Obiective și organizare

Premiile Smart City Industry 2019 au ca scop descoperirea, recunoașterea și prezentarea antreprenorilor, soluțiilor inovatoare și a cercetătorilor care conduc la dezvoltarea Orașul Viitorului. Inovația implică o tehnologie, o procedură sau un serviciu de pionierat care ar putea fi implementate pe scară largă. Antreprenorii și cercetătorii cu cele mai inovatoare, creative și impresionante proiecte pentru orașe inteligente și tehnologii și soluții legate de mobilitatea urbană vor fi selectați de un juriu specializat. Câștigătorii vor fi invitați la ceremonia de premiere a Smart City Industry Awards, care va avea loc în data de 11 Decembrie 2019 la București.
Proiectele (în funcție de categorii) pot fi depuse pentru examinare până la data de 25.11.2019 02 Decembrie 2019 (termen extins).

Articolul 2 – Organizator

Smart City Industry Awards este organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate.

Articolul 3 – Cererile și eligibilitatea

Pentru această competiție se aplică următoarele reguli de eligibilitate:
Ocupaţie: Solicitanții trebuie să fie fondatori și/sau directori ai unei companii independente, ai unei companii de start-up sau dezvoltatori ai unui proiect antreprenorial și/sau de cercetare care oferă o soluție pentru a schimba în bine viața în orașe.
Naționalitate: toate naționalitățile.
Neeligibilitate: membrii juriului, experții din cadrul ARSCM, precum și membrii famililor.

Articolul 4 – Criterii de evaluare

Criterille de jurizare:
20% Grad de replicabilitate
20% Funcționalitate și implementare
20% Impact în comunitate
20% Inovație și creativitate
20% Calitate

Articolul 5 – Documentație

Solicitanții trebuie să completeze toate câmpurile din cadrul aplicației electronice disponibile la adresa https://scia.ro/inscrie-un-proiect/ înainte de data de 25.11.2019 02 Decembrie 2019 (termen extins) ora 18:00, pentru a participa la Premiile Smart City Industry 2019.
Formularul online de înscriere trebuie complet completat pentru examinare de către juriu.
Dosarele incomplete nu vor fi luate în considerare de către juriu.
Solicitanții pot fi contactați de organizatori în scopul de a clarifica anumite informații sau în cazul unor formulare incomplete.

Articolul 6 – Conținutul documentației
Solicitanții trebuie să urmeze următoarele instrucțiuni oferind în același timp documentația relevantă prin site-ul oficial al concursului scia.ro
În Curriculum Vitae (opțional), solicitanții trebuie să evidențieze premiile obținute, experiență educațională și profesională (maximum 2 pagini, în format PDF).
În descrierea proiectului (obligatoriu), solicitanții ar trebui să își explice rolul personal în crearea companiei sau al proiectului, să explice de ce consideră că proiectul lor ar trebui să fie luat în considerare pentru premiere și să detalieze realizările personale, informațiile referitoare la brevete și succese. Ele pot include testimoniale, diagrame, ilustrații, studii, componente financiare și toate celelalte informații pe care le consideră necesare pentru a oferi o imagine completă a potențialului lor de proiect.

În descrierea proiectului, este esențial ca solicitanții să abordeze următoarele considerații:
– Ce presupune ideea dvs. de afaceri sau ce faceți pentru a realiza un proiect antreprenorial?
– Care este în tocmai rolul dvs?
– Care este problema pe care proiectul dvs. încearcă să o abordeze?
– De ce a fost dificil să rezolve această problemă în trecut?
– Este proiectul dvs. o inovație?
– Este proiectul dvs. unic?
– Cu ce este diferit de alte proiecte similare existente?
– Cum va contribui proiectul la îmbunătățirea societății, la crearea de locuri de muncă sau la îmbunătățirea calității vieții?

Toate cererile trebuie completate în limba română.
În cazul unor probleme tehnice, vă rugăm să ne contactați la 2019 (@) scia.ro.

Următoarele convenții de denumire trebuie să fie utilizate pentru toate fișierele de aplicații:

Pentru Curriculum Vitae:
CV_Nume_Prenume.pdf

Pentru descrierea proiectului:
Info_NumeCompanie.pdf

Aceste nume de fișiere nu trebuie să conțină caractere speciale (%, *, €, etc.).

Articolul 7 – Înscrierea participanților
Organizatorii vor informa participanții prin e-mail cu privire la stadiul înscrierii (înscriere completă sau dacă sunt necesare informații suplimentare).
În general, și indiferent de tipul de proiect, Participanții trebuie să furnizeze o descriere completă și onestă a statutului proiectului, în special în ceea ce privește proprietatea intelectuală.
Participarea la concurs presupune, de asemenea, că toate informațiile furnizate sunt adevărate și exacte.
Orice caz de nerespectare poate duce la excluderea participantului.

Articolul 8 – Procesul de selecție a proiectelor
Organizatorii vor fi responsabili de procesul de depunere a candidaturilor (realizarea aplicației online de înscriere) și de confirmarea corectitudinii dosarelor (în urma depunerii de către participanți), precum și de anunțarea acestora cu privire la toate modificările survenite în diferitele etape ale concursului.
Un juriu alcătuit din experți în domeniu va fi responsabil de evaluarea proiectelor înscrise în competiție și de desemnarea câștigătorilor.
Atât câștigătorii, cât și restul participanților vor fi informați prin e-mail înainte de ceremonia de premiere a Smart City Industry Awards, care va avea loc în 11 Decembrie 2019.
Rezultatele deliberărilor rămân confidențiale până la publicarea oficială a câștigătorilor.

Articolul 9 – Premii
Premiile Smart City Industry Awards nu includ o remunerație financiară pentru câștigători.
Acestea servesc drept recunoaștere a rezultatelor și potențialului în domeniul Smart City. Valoarea premiilor constă în vizibilitatea și prestigiul internațional de care se vor bucura câștigătorii în urma desemnării lor. Mai mult, Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate în colaborare cu partenerii săi, vor recunoaște câștigătorii ca lideri inovatori în domeniul lor de activitate.
În plus, câștigătorii pot fi invitați să își prezinte proiectele în fața unei audiențe de prestigiu formate din investitori, antreprenori, academicieni, experți și lideri de afaceri în cadrul ceremoniei de prezentare a premiilor.

Articolul 10 – Obligațiile legale
La depunerea proiectelor, Participanții se angajează la următoarele:
• Furnizarea informațiilor necesare cu bună credință și răspunsul la orice solicitare a Organizatorilor.
• Aderarea strict la criteriile de participare la concurs.
Participanții trebuie să respecte dispozițiile legale în vigoare aplicabile proiectului, în special dispozițiilor privind dreptul fiscal, dreptul muncii, drepturile de proprietate intelectuală și industrială, inclusiv mărcile comerciale, brevetele, drepturile de autor și drepturile de bază.
Participanții iau la cunoștiință faptul că nerespectarea criteriilor de evaluare a dosarelor lor poate duce la respingerea acestora și că organizatorii nu pot fi trași la răspundere.
Câștigătorii Smart City Industry Awards sunt de acord să:
• Menționeze în toate comunicările și declarațiile că sunt câștigători ai Smart City Industry Awards.
• Furnizeze toate informațiile relevante privind progresul proiectului lor la solicitarea Asociației Române pentru Smart City și Mobilitate;

Articolul 11 – Publicitate și comunicare
Solicitanții și câștigătorii autorizează în clar Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate la:
Publicarea datelor de contact și a descrierii proiectului lor, informații furnizate în procesul de aplicare, sau în cadrul activităților de informare și comunicare legate de Smart City Industry Awards.
Această prevedere se referă la toate materialele de comunicare și mass-media corporative și publice: fișiere, comunicate de presă, site-uri web, înregistrări video, etc.

Articolul 12 – Confidențialitate
Membrii juriului și toate celelalte persoane care au acces la dosarele depuse în cadrul Smart City Industry Awards sunt obligate să trateze informațiile furnizate de către Participanți ca fiind confidențiale, cu excepția elementelor necesare comunicării legate de Concurs.
Membrii juriului care au acces la dosarele depuse în cadrul concursului vor semna un acord de confidențialitate, în care sunt de acord să trateze toate informațiile referitoare la proiectele care nu au fost selectate ca strict confidențiale.

Articolul 13 – Litigii
Actul de depunere a cererii implică acceptarea fără echivoc a prezentelor reglementări de către participanți, fără posibilitatea de plângere cu privire la rezultate, care nu pot fi contestate, având în vedere că membrii juriului sunt decidenții finali ai propriilor evaluări.

Articolul precedentRezervare gală
Articolul următorDespre Smart City Industry Awards

SCIA 5

Galerie foto SCIA ediția 4

Fotografii de la ediția nr. 4 a Galei Smart City Industry Awards

Câstigătorii ediției 4 – SCIA 2019

Smart City Industry Awards 4 a reunit peste 400 de decidenți la Palatul Parlamentului   Pe 11 decembrie, Asociația Română pentru Smart City a organizat cea de-a 4-a ediție a Galei Smart City Industry Awards, cel mai important eveniment al Industriei Smart City din...

Câstigătorii ediției 3 – SCIA 2018

Câstigătorii Galei Smart City Industry Awards 3 sunt: Gala Smart City Industry Awards, 2018 Asociația Română Pentru Smart City și Mobilitate a organizat a treia ediție a Galei Smart City Industry Awards, sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei. Gala a avut loc luni,...

Câstigătorii ediției 2 – SCIA 2017

Câstigătorii Galei Smart City Industry Awards 2 sunt: Smart City Industry Awards ediția II 19 Octombrie 2017 Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM)  a organizat Gala Smart City Industry Awards ce a avut loc joi, 19 Octombrie 2017, orele 19.00 la Camera de Comerț și...

Câstigătorii ediției 1 – SCIA 2016

Smart City Industry Awards 2016 Câștigătorii categoriei MOBILITATE sunt: Subcategoria 01. Tecknoworks Europe (Cluj) – Îmbunătățirea sistemului de transport existent Aplicație mobilă pentru conectarea autoritățiilor cu cetățenii Subcategoria 02. Parking Plus (Cluj) Construcție SMART și Sistemul de transport interconectat – Parking Manangement and Access Management Subcategoria 03....

Mai multe despre SCIA

Galerie foto SCIA ediția 4

Fotografii de la ediția nr. 4 a Galei Smart City Industry Awards

Câstigătorii ediției 4 – SCIA 2019

Smart City Industry Awards 4 a reunit peste 400 de decidenți la Palatul Parlamentului   Pe 11 decembrie, Asociația Română pentru Smart City a organizat cea...

Câstigătorii ediției 3 – SCIA 2018

Câstigătorii Galei Smart City Industry Awards 3 sunt: Gala Smart City Industry Awards, 2018 Asociația Română Pentru Smart City și Mobilitate a organizat a treia ediție...

Câstigătorii ediției 2 – SCIA 2017

Câstigătorii Galei Smart City Industry Awards 2 sunt: Smart City Industry Awards ediția II 19 Octombrie 2017 Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM)  a organizat Gala Smart...