Mulțumim pentru cererea de înregistrare. Colegii noștri vor verifica și în limita locurilor disponibile vor valida cererea de înregistrare.

În perioada următoare vei primi un email pentru confirmarea și validarea înregistrării, iar cu 2 zile înainte de eveniment vei primi un email cu Masa și Locul alocat.

Pentru buna desfășurare a evenimentului te rugăm să respecți locul alocat. Locurile nu sunt transmisibile. 

Cod vestimentar: Cocktail Attire

Acces la eveniment
Accesul se face strict în baza confirmării primite de la Asociația Română pentru Smart City sau unul din partenerii oficiali prin email. Codul primit prin email reprezintă confirmarea rezervării.

Centru de informare
Online disponibil 24/7 la adresa info (@) arsc.ro
Fizic la eveniment la intrarea în incinta Palatului Parlamentului.

Informații de securitate
Securitatea oaspeților noștri este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, vă rugăm să înțelegeți controalele de securitate necesare. Înțelegând profilul partenerilor și invitaților prezenți, fiți pregătit să treceți prin controale de securitate de fiecare dată când intrați în incinta Palatului Parlamentului.

Protocol de sănătate
ARSC tratează cu seriozitate aspectele de securitate și siguranță.
Salvare – întotdeauna veți găsi un doctor și o ambulanță în proximitatea locației – în caz de nevoie cereți de urgență ajutorul reprezentanților organizatorilor și partenerilor.
Meniu – dacă aveți nevoie de un meniu adaptat vă rugăm să ne contactați și să ne spuneți alergenii sau celelalte posibile probleme pentru a preveni orice situație neplăcută.

Covid-19
Măștile de față nu sunt obligatorii, totuși puteți purta una dacă doriți.
Vă rugăm să rețineți că monitorizăm în mod constant reglementările guvernamentale, ale autorităților sanitare și ale locației (Palatul Parlamentului). Orice actualizări importante vor fi postate public pe site-ul evenimentului și comunicate prin e-mail tuturor participanților înregistrați, astfel încât să știți la ce să vă așteptați la eveniment.

Serviciu de transfer
Partenerii, delegații și participanții din alte țări vor avea asigurat transferul/deplasarea pentru întreaga perioadă petrecută în România.

Live streaming
Este posibil ca unele momente din eveniment să fie transmise LIVE. Participanții înțeleg și acceptă că la acest eveniment se vor face poze și filmări care vor deveni publice.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la info (@) arsc.ro